„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich, powyżej zamieszczonych, danych osobowych w celu przystąpienia do usługi Newsletter, rozumianej jako marketing  usług COSINUS Med (dalej: „Administrator”), a tym samym otrzymywanie na podany w formularzu adres poczty elektronicznej informacji handlowych wysyłanych przez COSINUS Med – zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 2002, Nr 144, poz. 1204 ze zm.).

Podstawę do przetwarzania danych stanowi dobrowolna zgoda, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a RODO. Dane będą przechowywane do czasu realizacji powyższego celu oraz przez okres wynikający z przepisów prawa lub do czasu wyrażenia przeze mnie sprzeciwu, wobec tego przetwarzania. Informujemy, że pozyskane dane osobowe mogą być powierzane dla realizacji powyższego celu do innych podmiotów współpracujących z Administratorem Danych. Dane nie będą poddawane profilowaniu. Podanie danych jest całkowicie dobrowolne, jednakże niewyrażenie zgody doprowadzi do niemożliwości osiągnięcia celu. Każdej osobie przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania. Wycofanie na przetwarzanie danych osobowych następuję poprzez wysłanie maila na adres:  rejestracja@cosinus.pl lub wysłanie listu na adres: Cosinus Med, ul. Wólczańska 81, 90-720 Łód .  Każdej osobie przysługuje również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych w przypadku stwierdzenia, iż przetwarzanie danych osobowych narusza obowiązujące przepisy o ochronie danych osobowych.”

Zapisz się do newslettera

i odbierz 10% zniżki na wybrany zabieg oraz bezpłatną konsultację! Po potwierdzeniu subskrybcji będziesz na bieżąco:
- z ofertami specjalnymi
- aktualnymi rabatami
- nowymi ofertami
- poradami eksperów

Zamów